Duurzame ICT

Naast beschikbaarheid, functionaliteit, prestatie en kosten besteden wij ook aandacht aan milieulasten en energiekosten van ICT omgevingen.
De nadruk ligt op energiemanagement in bestaande situaties en kostenverlagende alternatieven met een lagere milieubelasting in nieuwe inrichtingen. Voor een MKB-bedrijf hoeft dit geen ingrijpend proces te zijn. Door onze jarenlange kennis en ervaring met duurzame ICT oplossingen kiezen wij bijvoorbeeld al voor energiezuinige alternatieven, host u bij ons al in een groen datacenter, etc.
Eenvoudig te implementeren oplossingen (low hanging fruit), een snelle analyse (quick scan) zijn voorbeelden van methodieken die we kunnen inzetten als u en stap verder wilt zetten bij het reduceren van energiekosten en milieulasten.
Mocht u interesse hebben dan lichten wij graag dit onderwerp toe.

Bij grote organisaties is energie een grote kostenpost en heeft een duidelijke impact op het milieu. Om onder meer energie-, facilitair managers te ondersteunen met efficiënt energiemanagement en vergroening van ICT, hebben wij een aparte organisatie in het leven geroepen; Enoor ICT.

Weboy
DeVision WordPress Theme from ThemeShift

© 2013 Computer Troubleshooters