Franchise

Wie zijn wij?

Sinds 1997 in Sydney de eerste vestiging van Computer Troubleshooters werd geopend, zijn we uitgegroeid tot de grootste franchisegever in ICT-beheer voor het midden- en kleinbedrijf met 500 vestigingen in 25 landen.
In Nederland zijn van in 2004 van start gegaan met de franchiseorganisatie.

Wat ons bindt is de gedegen, betrouwbare manier waarmee wij onze klanten bedienen en de open manier waarmee wij met elkaar samenwerken in de franchise. De organisatie van Computer Troubleshooters is vooral stabiel en degelijk. Maar de oplossingen die wij onze franchisenemers bieden zijn gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen, die wij aanreiken in handzame verkoopconcepten en strategische partnerships met topleveranciers.

– Als ervaren IT-expert je eigen bedrijf starten?  Doen waar je goed in bent en kunnen rekenen op professionele hulp bij het vinden van klanten, leveranciers en de papierwinkel? Direct aan de slag bij nationale klanten en via het lokale start-up verkoop- & marketingplan?

– Of breng jouw bedrijf naar een hoger niveau….. Heb je al enige tijd je eigen ICT-bedrijf en de ambitie om je marge te verhogen, je klantenkring uit te breiden, extra diensten te verkopen, beter in te kopen, actieve verkoop en marketing te laten uitvoeren, deel uit te maken van een team en toch zelfstandig te blijven?

Het kan … bij Computer Troubleshooters.  

Waarom Computertroubleshooters

 

Jouw mogelijkheden

 

Korte introductie door Chip Reaves, CEO van Computer Troubleshooters Global (48sec):

 

Free WordPress Theme
DeVision WordPress Theme from ThemeShift

© 2013 Computer Troubleshooters