ICT voor MKB

Wij laten onze klanten zorgeloos werken met een betrouwbare ICT omgeving. Met 14 mensen staan wij dagelijks klaar om onze klanten van dienst te zijn. Door onze internationale samenwerking kunnen wij bouwen op de technische knowhow van een team duizenden ICT specialisten in het MKB.

Computer Troubleshooters beheert en installeert ICT omgevingen bij middelgrote organisaties. Onze klanten hebben meestal 5 tot 100 werkplekken.

Wij hebben een passie voor het MKB. Bij ons is elke vestigingsmanager ondernemer. U profiteert dan ook van de persoonlijke dienstverlening van een betrokken lokale ondernemer. Als ondernemer begrijpen wij de behoeftes van een middelgrote organisatie beter dan medewerkers van grote ICT dienstverleners.

Wij bieden onze klanten een breed product- en dienstenpakket. U heeft één aanspreekpunt voor ICT diensten en dat werkt efficiënter en directer.

Sinds 2004 installeren en beheren wij ICT omgevingen in het MKB. Wij werken samen met de belangrijkste  hardware- en softwareleveranciers. Daarnaast bieden wij onze klanten uitstekende hosted oplossingen. U kunt uw website laten hosten, maar ook serverruimte in een datacenter huren. Natuurlijk beschikken wij over cloud oplossingen als hosted exchange oplossingen. Wij helpen u de juiste keus te maken uit de verschillende mogelijkheden om data te beschermen. Ook maken wij werken op afstand mogelijk en bieden een ruim scala aan ADSL, SDSL en glas/fiber oplossingen. U krijgt één loket voor al uw ICT vragen en behoeftes.

 

WordPress Themes
DeVision WordPress Theme from ThemeShift

© 2013 Computer Troubleshooters