Cloud & Hosted oplossingen

Computer Troubleshooters heeft een ruime aanbod aan cloud & hosting oplossingen.
Bij hosting producten huurt u diensten op een server bij een externe hostingprovider. Uw bedrijfsapplicaties draaien dus niet op een server op kantoor maar in een extern datacenter. Dedicated hosting houdt in dat u een eigen server huurt in het datacenter. Vaak wordt er gesproken over private cloudoplossingen. Bij virtual hosting deelt u de server met andere klanten.
Computer Troubleshooters streeft ernaar voor al haar hosting producten alleen gebruik te maken van duurzame datacenter.

Diensten die wij aanbieden zijn onder meer:

Webhosting
U kunt bij ons een website hosten op een virtual server, maar ook een uitgebreidere website op uw eigen dedicated server.
Neem gerust contact op om u te laten adviseren welk pakket het best past bij uw behoefte.  Onze website hosting maken 100% gebruik van groene datacenters.
logo_cleanbits

Hosted exchange
Bedrijven worden steeds mobieler. U gaat naar klanten, beurzen en werkt thuis. Het is natuurlijk handig als u uw email en agenda altijd bij u heeft. Dankzij hosted exchange kunt u nu via het web, uw PDA of smartphone en gewoon op kantoor via bijvoorbeeld Microsoft Office Outlook bij uw agenda en e-mail. De installatie is gemakkelijk en u kunt zelf bepalen wie waarvoor toegang krijgt.

Server hosting
Een VPS (Virtual Private Server) is het groene en goedkope alternatief voor een eigen server. U krijgt geen eigen fysieke server, niet bij u op locatie en ook niet in een datacentrum. Uw software krijgt een plek op een supersnel gedeelde server in een datacentrum. Speciale software scheidt uw server van andere gebruikers. U draait uw eigen installatie van het besturingssysteem op uw VPS.Met VPS is het ook mogelijk om gebruik te maken van Remote Desktop Services, Citrix, Exchange Server, SQL Server of Sharepoint. Wel zijn er licentiekosten verbonden aan het gebruik hiervan.

Korte uitleg wat VPS is (0:50 min)

Bron: Argeweb

 

 

WordPress Blog
DeVision WordPress Theme from ThemeShift

© 2013 Computer Troubleshooters