Over Ons

Over ons

Computer Troubleshooters opende zijn eerste vestiging in 1997 in Sydney. Sindsdien zijn we uitgegroeid naar een wereldwijde organisatie met 500 vestigingen in ruim 20 landen. Tienduizenden bedrijven vertrouwen op onze ICT-dienstverlening om dagelijks onbezorgd aan het werk te gaan.

In Nederland zijn we in 2004 van start gegaan. Met een team van 14 mensen staan wij dagelijks klaar voor onze klanten vanuit onze vestigingen in Zeist, Apeldoorn, Annen (Aa &Hunzee), Weert en Zoetermeer.

Onze klanten profiteren van onze bedrijfsstructuur die gebaseerd is op lage overheadkosten. Door een combinatie van ons International innovatiecentrum en de bedrijfsstructuur kunnen wij innovatieve hoogwaardige diensten verlenen tegen een eerlijke vergoeding.

Passie voor het MKB
Computer Troubleshooters levert ICT diensten aan het MKB en middelgrote organisaties met een focus op 5 tot 100 medewerkers. Onze expertise en oplossingen zijn er met name op gericht om een betrouwbare ICT omgeving in te richten en beheren.

Bij ons zijn de vestigingsmanagers ook eigenaars. Als MKB-ondernemers kennen wij de wensen van het MKB als geen ander. U kunt rekenen op de voordelen van uw lokale dienstverlener om de hoek die beschikt over de ondersteuning en oplossingen van een wereldwijde marktleider.

Partner voor multinationals
Door onze expertise en internationale contacten doen wij regelmatig projecten voor overseas telecom providers en hardware leveranciers. Wij kunnen ook Nederlandse vestigingen van bedrijven tot onze klantenkring rekenen.

Betrokken met de samenleving
Computer Troubleshooters Nederland vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Sinds 2009 voeren wij maatregelen in om onze CO2 uitstoot te reduceren. Op 19 november 2010 hebben wij ons gecommitteerd om uiterlijk in 2012 een CO2 neutrale bedrijfsvoering te hebben door ondertekening van een overeenkomst met de provincie Utrecht. Sinds 1 december 2012 hebben wij een CO2 neutrale bedrijfsvoering. Via onze organisatie Enoor ICT richten wij ons op het vergroenen van ICT en software oplossingen voor energiemanagement. Wij hebben een MVO-award ontvangen voor onze inspanningen op dit terrein.

Premium WordPress Themes
DeVision WordPress Theme from ThemeShift

© 2013 Computer Troubleshooters